Off

Un final de l’estiu fantàstic

by ravalna on 31, agost, 2009

Com les vacances ja s’acaben anem a terminar també amb les entrades reciclades. Aquesta volta tenim la literatura fantàstica com a excusa.

Corazón de tintaCorazón de tinta és el primer llibre d’una saga escrita per Cornelia Funke i que ha estat duta al cinema fa ben poc i amb un resultat més que destacat. Per què els estranys visitants que apareixen a sa casa li diuen a son pare Llengua de bruix? Aquesta és la pregunta que ben prompte resoldrà Meggie.

La historia interminableMichael Ende és un dels autors més originals i reconeguts del món del fantàstic i molts de nosaltres aprenguérem el que és la màgia de la literatura gràcies a la Historia interminable, de la que vos varem parlar a l’agost de 2007. Un altre dels seus llibres imprescindibles és Momo que també vos recomanarem en 2007.

El último deseoParlant ja de fantasia heroica cal destacar al que ha estat una de les sorpreses més interessants dels últims anys, Andrzej Sapkowski amb el seu personatge Gerald de Rivia, del qual podeu trobar els sis volums que composen per ara la saga, a la falta de la publicació del darrer, que esperem siga ben prompte.

La espada de fuegoTambé pertany a la fantasia heroica La espada de fuego, de l’escriptor espanyol Javier Negrete, de la que també podeu trobar en la biblioteca,  la continuació, El espíritu del mago i alguna de les seues incursions en el món de la literatura històrica.

El hobbitSi be encara no hem fet cap entrada sobre El Senyor del Anells si podeu trobar una sobre El hobbit, la primera incursió de Tolkien en la mitologia desenvolupada després al Senyor i on trobareu, en forma de relat infantil, l’inici de la saga fantàstica per excel·lència.

La pell fredaPer últim, anem a referir-nos a la Pell freda, on la fantasia es torna més fosca i on Sánchez Piñol aconsegueix proclamar-se com un dels escriptor a tindre en compte, com ha anat demostrant en les seues següents novel•les.

Comments are closed.