Off

Asesinos sin rostro

by ravalna on 14, setembre, 2009

Asesinos sin rostro

Asesinos sin rostro
Henning Mankell
Tusquets, 2001

L’assassinat cruel i sense sentit d’una parella d’ancians per uns desconeguts esdevé en una vertadera amenaça per a la convivència entre els estrangers dels camps, a l’espera d’asil polític, i la part de la població sueca que no entenc la política de refugiats del país. Es tracta d’una situació a punt d’esclatar i els rumors que apunten que els assassins hagen pogut estar estrangers pot ser un detonant molt perillós.

El cas esdevé un vertader mal de cap per a la policia que, amb Kurt Wallander al davant, segueix les escasses pistes que semblen no dur a cap lloc, al temps que han de fer front al problema de la violència xenòfoba. Wallander haurà, a més, d’enfrontar-se a aquest cas en un moment prou complicat de la seua vida personal.

Aquesta va ser la primera novel·la de Mankell protagonitzada per Kurt Wallander i en ella ja trobem algunes de les característiques que marquen la sèrie de l’inspector de Ystad: els seus problemes de salut i de connexió amb la gent, la seua mirada propera a les víctimes o la seua inseguretat davant els canvis a la societat.

Troba’l a la biblioteca

Comments are closed.