Off

El rodaballo

by ravalna on 28, setembre, 2009

El rodaballo

El rodaballo
Gunter Grass
Alfaguara, 1999

El rodaballo va ser el primer llibre que em llegí de Gunter Grass i dir que em va sorprendre és dir poca cosa. Es tracta d’una història fascinant, que atrapa al lector durant més de sis-cents pàgines, en les que Grass ens conta la història de l’Home a través de la història de nou dones, no narrada per elles, si no per un peix parlant que du des de la prehistòria donant consells als homens sobre la seua relació amb les dones.

Durant nou capítols assistirem a un seguit de faules, receptes de cuina, consells, història o crítica política, tot això barrejat meravellosament per la ploma de Grass en el que és el seu llibre més important després de El timbal de llauna. No és precisament un llibre fàcil de llegir però és tota una experiència literària.

Gunter Grass va guanyar el premi nobel al 1999 i és un dels intel·lectuals alemanys més importants i, en moltes ocasions, molest.

Troba’l a la biblioteca

Comments are closed.