Off

Un grito de amor desde el centro del mundo

by miolpe on 5, octubre, 2009

un-grito-de-amor-desde-el-centro-del-mundo

Un grito de amor desde el centro del mundo
Kyoichi Katayama
Santillana, 2008
192 p.

Em va cridar l’atenció el títol, no en sabia res, no n’havia sentit parlar encara i el vaig agafar i li vaig fer una ullada. Romandria tot l’estiu a la prestatgeria. Esperant-me.

Només començar-lo a llegir vaig saber que estava equivocant-me i que la cosa no aniria bé.

I no em vaig equivocar. Però no em vaig penedir, perquè Un grito de amor desde el centro del mundo és un llibre senzill i bell. Perquè la història de Sakutarô i Aki és una explosió de sentiments i vitalitat que t’arribarà ben endins.

És una història d’amor. Entre dos adolescents que de mica en mica augmentaran la seva confiança i complicitat i que aniran coneixent-se a través d’infinitat de converses sobre l’amor, la vida i la mort, l’existència del paradís o la creença en Déu.

Descobriran el que és estimar, descobriran la necessitat de la presència de l’altre i maduraran a cops de vida, salvatges i punyents.

Al cap i a la fi, una història d’amor.

Publicada l’any 2001, d’aquesta història, la més llegida al Japó, s’ha fet una sèrie televisiva, un còmic i una pel·lícula.

Troba’l a la biblioteca

Comments are closed.