Off

XXXVIII Premis Octubre

by ravalna on 21, octubre, 2009

Des del dimarts 27 fins el dissabte 31 d’octubre tindrà lloc una nova edició dels Premis Octubre que cada tardor converteix la ciutat de València en el centre cultural. En aquesta ocasió seran tres els eixos sobre els que giraran els premis: els mitjans de comunicació, amb els XVIII Congrés de Mitjans de Comunicació, dedicat a Periodisme, cinema i literatura; la literatura digital, protagonista del XXI Encontre d’Escriptors; i l’exili, centre del Congrés Històric, L’exili del 39: una diàspora històrica.

cccEl dissabte 31 es conclourà amb la tradicional entrega dels premis Joan Fuster d’assaig, Vicent Andrés Estellés de poesia, Andròmina de narrativa i Octubre de teatre. A la pàgina web del Centre de Cultura Contemporània podeu trobar tota la informació.

Octubre Centre de Cultura Contemporània es troba al carrer Ferran, 12 de la ciutat de València al remodelat edifici El Siglo Valenciano.

Comments are closed.