Off

Xarrada sobre Edició electrònica

by ravalna on 11, novembre, 2009

Demà dijous, 12 de novembre, tindrà lloc al Club Diario Levante un interessant col·loqui al voltant del llibre digital i de la seua influència en el món de l’edició. Serà moderat per Josep Lluïs Galiana, coordinador del Club Diario Levante i comptarà amb l’assistència de Silvia Caballer, directora General del Llibre, Arxius i Biblioteques, Rafael Domínguez, President de l´Associació d´Editors del País Valencià i  Glòria Mañas, Presidenta del Gremi de Llibrers de València

La conferència prèvia, Panorama actual de l´edició digital, estarà a càrrec d’Enric Faura, d’Edi.cat, la plataforma de venda d’edicions electròniques posada en marxa per diverses editorials, com ara Bromera.

El Club Diario Levante es troba ubicat al C/ Traginers, 7, al Polígon de Vara de Quart de la ciutat de València i l’acte començarà a les 19.30 h.

Comments are closed.