Novetats al Campus de Gandia

by ravalna on 17, novembre, 2009

metamorfosi del llibreEl Campus de Gandia inaugura aquesta setmana el seu Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) en el que es troba integrada la Biblioteca. Aquest CRAI intenta convertir-se en un element de dinamització cultural i en un referent de les noves metodologies d’aprenentatge i investigació.

Per a celebrar aquesta inauguració el dia 17 a les 12 hores obrirà les seues portes l’exposició Metamorfosi del llibre de Ramon Montalt Resurrecció, on ens mostrarà obres d’art dissenyades a partir de llibres reciclats. L’exposició estarà ubicada en la Sala d’Usos Múltiples de l’edifici CRAI i la podreu visitar fins al Nadal.

A la mateixa hora, el dimecres, actuarà, també al CRAI el grup de teatre del Campus de Gandia, Monminet. La inauguració oficial serà el dijous 19 a les 12 hores a l’edifici CRAI. Eixe mateix dia, l’actuació del grup Raíces conclourà els actes en l’Aula Magna del Campus de Gandia.

2 Responses to “Novetats al Campus de Gandia”

  • mdogarle escrigué:

    ¡¡¡Enhorabuena a los compañeros de Gandía por el excelente trabajo que han realizado durante todos estos meses para poner en marcha el nuevo edificio!!!!

  • ido12 escrigué:

    Si, enhorabona, es nota com la gent que treballa allí ho ha fet amb moltes ganes. Ara a disfrutar-lo.