Llibres millor editats

by ravalna on 30, novembre, 2009

Encara que sembla que falta molt, els regals de reis i nadal ja estan saludant-nos i que millor que una bona selecció de llibres per a tindre idees. A banda dels llibres més llegits o els best sellers de temporada, ens agradaria fer-vos una altra proposta, els llibres guardonats amb els premis als millor editats que concedeix la Generalitat Valenciana.

Per al període 2008-2009 el premi al Millor Llibre ha estat per a Atlas. Correspondència 2005-2007, un llibre que a ben segur vos a cridat l’atenció si vos heu apropat a alguna llibreria, per que l’editorial Tàndem ens presenta una edició realment interessant i bonica amb textos del poeta Joan Navarro i il·lustracions del pintor Pere Salinas.

Els premis a la Millor il·lustració han estat per al llibre d’edicions de Ponent Soy mi sueño de Felipe Hernández amb il·lustracions de Pablo Auladell, en l’apartat de castellà, i per a l’edició de Bromera de les Rondalles valencianes de Josep Franco, amb il·lustracions d’Enric Solbes, en valencià.

Sofía o el pendolaje de Manu Folch i Torres ha rebut el premi a la Millor edició en castellà, en aquest cas de l’editorial Espirelius, mentre que Tàndem aconsegueix el seu segon premi d’enguany amb el de millor edició en valencià per La cuina de les quatre estacions d’Empar Roca, i Yolanda Iturraspe.

Esperem que aquests llibres vos servisquen per fer una carta de reis ben lectora.

2 Responses to “Llibres millor editats”