El joven Lovecraft

by ravalna on 2, desembre, 2009

El joven Lovecraft

El joven Lovecraft
Bartolo Torres i José Oliver
Diábolo, 2007

El joven Lovecraft va nàixer com a web comic allà pel 2004 de la mà de José Oliver i Manolo Torres. En aquest còmic es narraven una suposa infantessa de l’escriptor de terror Howard Phillips Lovecraft, des del punt de vista de l’humor en un continu homenatge a l’obra i les creacions d’aquest autor.

De la mà del còmic coneixerem a les ties de Lovecraft, al deu primigeni Rammenoth o a la divertida Siouxie, encara que el meu favorit és el ghoul Glenn, per no parlar del Golem, és clar.

Després d’un gran èxit en Internet El joven Lovecraft donà el salt a la dimensió del paper, amb un primer volum aparegut a 2007 i un segon al 2009, assaltant el mercat dels EUA amb una edició en paper del primer dels toms. Un èxit impressionant per una tira web realment divertida com podreu comprovar a la biblioteca i que no deuria faltar en els lots de llibres per a regalar aquest Nadal.

Troba’l a la biblioteca

3 Responses to “El joven Lovecraft”