Off

El quartet d’Alexandria

by acamposa on 21, desembre, 2009

Lawrence Durrell

Durrell, Lawrence
Quartet d’Alexandria II
Suma de Lletres Catalana, 2003

 

El narrador, enamorat de la ciutat només perquè en els seus carrers s’hi passeja la dona que estima, ple de desig de viure, d’estimar, de trobar pau. Darley, espectador i almateix temps amic d’uns éssers que existeixen però que no es troben a ells mateixos.

Quan llegeixes “el quartet” és tant el que et tramet que faries les mateles i cap a Alexandria com si fórem víctimes d’un encanteri que ens portés a la vella ciutat. Ciutat que és més que un escenari, és veritablement allò que fa als nostres personatges. Les seues experiències es viuen en aquest escenari concret que els fa ser qui són. És Alexandria la que ens sedueix, cada esperit viu experiències diferents, cal que anem per comprovar-ho.

Troba’l a la biblioteca

Comments are closed.