Off

El libro viajero

by ravalna on 23, desembre, 2009

Ja sabeu tots que arriba el Nadal i enguany, enlloc de fer la corresponent postal o penjar una nadala, hem decidit passar de Santa Claus i de personatges televisius, per oferir-nos una proposta que uneix tres dels elements que més ens agraden per aquest bloc: llibres, creativitat i noves tecnologies. I, a més, tots tres en el marc de la Biblioteca UPV, el que, ho hem d’admetre, ens ha guanyat del tot.

Fora de bromes, vos presentem un curtmetratge realitzat per Federico Calabuig Ramírez, en el que es narra la aventura d’un llibre, La noche del oráculo de Paul Auster, que, gràcies al servei de llista d’espera, viatja del Campus de Vera al Campus de Gandia buscant algú que el llegisca com es mereix. Trobarà aquest lector el nostre protagonista? trobarà alguna cosa més? La solució, en no arriba a sis minuts.

Ah, i bon nadal. Ací teniu El libro viajero

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GinZz9EL1eE[/youtube]

Comments are closed.