Off

El llibre dels plaers immensos

by miolpe on 11, gener, 2010

EL LLIBRE DEL PLAERS IMMENSOS

El llibre dels plaers immensos
Melcior Comes
Proa, 2007
343 pg.

Aquest títol tan suggerent es deixà veure al rànquing dels llibres més prestats del 2008, i he d’admetre que sentia certa curiositat per saber com, un llibre d’aquesta mena entrava en una no gens menyspreable posició.

He tardat més d’un any en satisfer la meva curiositat, i lamente no haver-ho fet abans, perquè aquesta novel·la, la tercera de Melcior Comes, i Premi Ciutat de Palma 2006, és una vertadera delícia per als sentits.

La història, la d’Humbert, un jove noble mallorquí a la recerca del seu lloc a la vida. El seu creixement personal, les expectatives, les decepcions. Al seu voltant tot un món de personatges perfectament construits i sòlids, ben reals.

Un llenguatge impactant, planer, ple d’imatges que t’acostaran de la forma més precisa a allò que l’autor ens vol transmetre.

Sens dubte, cal llegir-lo, dir més faria malbé el fil seductor d’aquesta novel·la, només un consell, paciència, potser tardeu en enganxar-vos.

Troba’l a la biblioteca

Comments are closed.