Off

BCNegra

by miolpe on 2, febrer, 2010

bcnegra1096x45.821Aquesta setmana se celebra a Barcelona la trobada de Novel·la Negra, i per anar obrint boca que des de la setmana pasada fan servir diferents xarxes socials per donar a conéixer aquest event mitjançant la Serial Chicken, una novel·la negra amb un comissari, 4 noies mortes (pel moment), pollastres implicats i Buenafuente.

Twitter serveix de plataforma a Jordi Cervera en la realització d’aquest muntatge que recorre els carrers de Barcelona mitjançant Google Maps, recolzant-se en altres aplicacions com Flickr o Facebook.

Una interessant proposta amb un interessant programa per a la setmana que podreu gaudir a diferents punts de la Ciutat Comtal, i on podreu trobar convidades estelars com Camilla Läckberg i Asa Larsson.

Comments are closed.