Off

XXXIII Fira del Llibre Antic i d’Ocasió

by ravalna on 24, febrer, 2010

A València, març no és només el mes de les Falles, també és des de fa trenta tres anys un mes esperat pels amants dels llibres, ja que comença la Fira del Llibre Antic i d’Ocasió de València. Com cada any la Gran Via Marqués del Túria s’omplirà de casetes on podem descobrir des de menudes joies bibliòfiles al llibre que estaven buscant per completar eixa col·lecció que varem encetar fa anys.

Aquells que aprofiteu per a cercar llibres a bon preu recordeu que el millor per caçar ofertes és anar el primer cap de setmana o, a ser possible, el mateix divendres de la inauguració. Si no podeu no vos preocupeu, de ben segur que podreu trobar exemplars interessants al llarg de la fira, de la que podreu gaudir des del divendres 26 de febrer fins el 20 de març.

Comments are closed.