Vins i literatura

by ravalna on 20, abril, 2010

Hui vos proposem una activitat lligada, com no, a la literatura però prou diferent al que vos solem recomanar, una manera d’anar calfant motors per al Dia del Llibre i la Fira del Llibre. La llibreria Slaughterhouse destaca a prop del centre de València per ser un lloc on pots arrodonir la compra d’un bon llibre amb una canya o un vinet, ja que es tracta d’una llibreria-cafeteria, una de les poques amb que comptem i un tipus d’espai que caldria reivindicar.

Doncs be, seguint aquesta filosofia, aquest dimecres 21 a partir de les 20.00 hores ens ofereixen una cata de vins i una tertúlia literària (que seria de la història de les tertúlies literàries sense vi?). Per 10 euros podràs gaudir de tres copetes de vi i una tapeta, una excusa perfecta per apropar-te a aquest local si no el coneixes. El trobaràs al carrer Dénia, 22 (barri de Russafa).

2 Responses to “Vins i literatura”

  • Enric escrigué:

    Moltes gràcies per la recomanació, no havia sentit parlar de la llibreria Slaughterhouse, però si que m’havien dit que hi ha una bona llibreria+cafeteria a València, l’UBIK Café, també al barri de Russafa, en el carrer Literat Azorín, 13

  • Herminia escrigué:

    Qué interesante propuesta, Conocía la Librería UBIK situada en la Calle Baja, aunque no he podido ir a ninguno de los eventos que organizaba, entre ellos vino, tapa y libro de segunda mano por 3 euros. Posteriormente se abrió el local de la Calle Literato Azorín, que no conozco.

    A parte de la Llibrería Slaughterhouse que comentais, he visto que existe una tercera de estas características, Cosecha Roja, en la Calle Sevilla nº 20. En cuanto pueda me paso por las tres.