Off

Guerra Mundial Z

by ravalna on 3, maig, 2010

Guerra Mundial Z
Max Brooks
Almuzara, 2008

Guerra Mundial Z: una historia oral de la guerra zombi no és un més dins dels llibres sorgits al caliu de la moda dels morts vivents ni tan sols és una continuació de l’anterior llibre de l’autor, Guía de superviviencia zombi. Ens trobem amb una interessant aproximació a la narració, aconseguint el que cada dia és més difícil: ser original.

La història ens ve narrada per un observador de Nacions Unides, el propi Max Brooks, a qui li han encarregat un informe sobre el sorgiment i desenvolupament de l’anomenada Gran Plaga i que va dur pràcticament a l’extinció a la raça humana. El que tenim a les mans és l’informe original sense la mutilació que va patir després, ja que es va considerar que hi havia massa factor humà com per a considerar-lo un informe objectiu.

Al llarg del llibre anem veient com apareix i s’estén la plaga, com actuen governs i civils, com la misèria humana va ser l’aliada perfecta de la plaga. Des de Xina a Israel, passant per Sud-àfrica o els Estats Units, tindrem el testimoni de metges, models, militars o contrabandistes que ens parlaran de la situació abans, durant i després de la plaga.

Entretingut i sorprenent com sols ho podia ser una aproximació realista a un apocalipsi zombi.

Troba’l a la biblioteca

Comments are closed.