Off

Setmana del Llibre a Alcoi

by ravalna on 7, maig, 2010

Del 10 al 13 de maig tindrà lloc la Setmana del Llibre d’Alcoi que, si be no és pròpiament una setmana, si que ens ofereix activitats variades i molt interessants. Passem a veure quines són aquestes activitats:

Biblioteques en el Cine

Cicle de cinema amb la projecció  el dimarts 11 d’Àgora i el dijous 13 d’Àngels i Dimonis amb la Biblioteca d’Alexandria i la Biblioteca Vaticana com a protagonistes.  Totes dues les podreu veure a les 19 hores en la Casa de l’Alumne.

Inauguració del punt bookcrossing del Campus

Una iniciativa molt interessant que incorpora a la Biblioteca d’Alcoi al món bookcrossing. Què no sabeu que és? doncs ja tardeu en apropar-vos a la biblioteca a informar-vos. Mentrestant ací teniu algunes dades. Aneu mirant quin llibres de la vostra col·lecció particular penseu que podríeu alliberar.

Concurs de cartells per al punt de bookcrossing. Fins al 25 de maig teniu temps de presentar les vostres propostes. Consulteu les bases ací.

Exposició virtual d’imatges del fons antic de la biblioteca que podeu consultar a través d’internet, tenint, a més, un punt d’accés des del hall d’accés a la Biblioteca.

A més, la literatura tindrà un préstec especial de 30 dies i de ben segur que hi haurà alguna sorpresa més.

Comments are closed.