Off

Fullmetal Alchemist

by ravalna on 24, maig, 2010

Fullmetal Alchemist
Hiromu Arakawa
Norma Editorial, 2007

Estem en un món on l’alquímia existeix, en un moment temporal semblant a l’Europa de finals del XIX, en una mena de barreja d’steampunk i imperi austro hungar totalment fascinant. En aquest món fictici els joves germans Alphonse i Edward Elric practiquen l’alquímia, sempre sota el dogma de l’intercanvi equivalent, i viuen una vida fèliç al costat de sa mare. La mort sobtada d’aquesta canvia la seua vida però intent de reviure-la per mitjà de l’alquímia transformarà moltes més coses.

Es tracta d’un manga creat per la japonesa Hiromu Arakawa i un dels de més èxit i més coneguts dels últims anys, sumant a un bon dibuix, un bon sentit del ritme, una història coherent i un sa sentit de l’humor. Els personatges són rodons i, com és el cas d’Al, el germà menor, entranyables.

Hi hagué dues versions en anime però vos recomane, tan si les heu vist com si no, que li doneu una oportunitat al manga. Nos vos en penedireu.

Troba’l a la biblioteca

Comments are closed.