Off

Mapa Literari Català

by miolpe on 30, juny, 2010

De la mà d’Espais Escrits trobem aquest projecte basat en la tecnologia de Google Maps i que ens apropa d’una atractiva manera a la literatura catalana.

En aquest moment, es poden trobar 415 textos (espais escrits), de 31 autors associats. Espais escrits que trobem posicionats al mapa i als quals els acompanya un conjunt de continguts multimèdia que fan més enriquidora la navegació per aquesta web. Vídeos, locucions dels textos i una sèrie d’elements que enmarquen cadascun dels territoris amb els autors que hi parlen.

I molt interessants són les rutes literàries afegides: recorreguts virtuals través de Google Earth (prèvia instal·lació), itineraris practicables que pots descarregar per al GPS i una guia imprimible.

Per a aquest any, tenen previst adaptar el contingut a les consultes amb els nous smartphones, per tal que aquest quede plenament integrat amb la realitat física.

Sens dubte, bones propostes per a l’estiu!

Comments are closed.