Premis Hugo 2010

by ravalna on 8, setembre, 2010

China Miéville i Paolo Bacigalupi han aconseguit el premi Hugo a la millor novel·la ex-aequo per The city and the city i per The Windup Girl respectivament. The city and the city ha rebut altres premis importants com el Arthur C. Clarke o el premi de l’Associació Britànica de Ciència Ficció, mentre que The Windup Girl es la primera novel·la de Bacigalupi i ha estat rebuda amb premis com el Nébula o el Locus a la millor primera novel·la.

Mentre esperem a que arriben aquestes obres a les nostres prestatgeries podeu apropar-vos a El consejo de hierro de Mièville, per exemple, si no conegueu aquest autor o mirant algunes de les últimes obres premiades amb els Hugo com ara Al final del arco iris de Vernor Vinge o Jonathan Strange y el señor Norrell de Susanna Clarke.

One Response to “Premis Hugo 2010”

  • Enric escrigué:

    Jonathan Strange y el señor Norrell ha sigut la meua lectura d’aquest estiu i és un llibre molt recomanable, una sorprenent mescla de novel·la històrica i fantàstica, on a l’Anglaterra del segle XIX la bruixeria i els personatges sobrenaturals conviuen amb les Guerres Napoleòniques i els personatges històrics com Lord Byron.