Off

La cortesana de Roma

by daponch on 20, setembre, 2010


 

La cortesana de Roma
Eric Walz
Algaida, 2010
501 pàgs.

La cortesana de Roma, escrita per Eric Walz, ens conta en clau històrica com era la societat vaticana del segle XVI. Tot comença l’any 1552, amb l’assassinat de l’amant del papa que ordena la investigació. L’encarregat de portar-la a cap és el jove jesuïta Sandro Carissimi que es veurà embolicat en una trama en què inclús estarà en joc la seua vida.

És una novel·la entretinguda que conté ingredients com ara l’amor, la traïció i les passions prohibides. Descriu la ciutat de Roma totalment dominada pel poder absolut de l’Església en què els crims estan a l’orde del dia i ningú pot escapar de les seues xarxes.

Recomanat per Isabel Zubeldia

Troba’l a la Biblioteca

Comments are closed.