Off

Llibres lliures a la Biblioteca de Belles Arts

by ravalna on 21, setembre, 2010

Hui, 21 de setembre és el Dia Internacional de la Bibliodiversitat:

“La BIBLIODIVERSITAT és la diversitat cultural manifestada en el món del llibre i la necessitat de comptar amb una pluralitat de produccions editorials per a benefici de la societat.
La BIBLIODIVERSITAT està lligada a leas editorials independent perquè assumeixen el risc publicar textos per raons que van més enllà de consideraciones purament comercials. Aquest dia vol cridar l’atenció sobre el llibre com a bé cultural, com a forma de compartir idees i coneixements de tots els països i en totes les llengües.”

I és també el dia triat per la Biblioteca de Belles Arts per posar en marxa Llibres lliures, projecte englobat dins el bookcrossing, seguint els passos de Biblioteca d’Alcoi. Tal i com comenten al bloc de la Biblioteca de Belles Arts:

El 21 de setembre, coincidint amb el Dia Internacional de la Bibliodiversitat, la Biblioteca de la Facultat de Belles Arts posarà a l’abast dels usuaris una taula anomenada “LLIBRES LLIURES”, una mena de book-crossing o creua-llibres on s’alliberen llibres dels quals la Biblioteca no pot fer-se càrrec per diversos motius: manca d’espai, donacions, baixes, duplicats, material no adient, etc.
Periòdicament es publicarà el llistat dels títols alliberats que aniran traient-se a una taula habilitada a la porta de la Biblioteca.
Els usuaris poden també deixar en eixa taula el material bibliogràfic que vulguen regalar i posar en circulació.

A si que ja sabeu, si teniu llibres que estan demanant ser alliberats després d’estar anys a una prestatgeria sense qui ningú no se’ls mire, o si ja no sabeu on posar-los, aquesta es la vostra oportunitat, allibera’ls.

Comments are closed.