Déjame entrar

by ravalna on 8, novembre, 2010

 

 

Déjame entrar
John Ajvide Lindqvist
Espasa Calpe, 2008

 

No sols de novel·la policíaca viu la literatura nòrdica ni no només de vampirs travestits en adolescents turmentats la literatura de vampirs. John Ajvide Lindqvist ens du amb Déjame entrar una entretinguda i original història de vampirs on els adolescents també són els protagonistes però d’una adolescència més real i menys acaramel·lada que la presentada en les novel·les romàntiques sobrenaturals. Així que si vos agraden les històries de terror ben contades no podeu deixar de banda aquesta.

Oskar en un nen de dotze anys amb problemes al col·legi on ha de patir l’assajament dels seus companys, mentre es troba fascinant pels crims violents. Eli, per la seua part, és una veïna seua, una xiqueta que només ix per la nit i que, ben prompte, es fa amiga de Oskar.

A partir d’ací, Lindqvist construiex una història angoixant i que no vos permetrà deixar el llibre. A partir d’aquesta història s’ha fet una adaptació de la novel·la en Suècia i un remake nord-americà d’aquesta.

Troba’l a la biblioteca

2 Responses to “Déjame entrar”