Off

Calvin i Hobbes

by ravalna on 18, novembre, 2010

Calvin i Hobbes, la genial creació de Bill Watterson, compleixen hui anys. Pense que tots tenim en ment les aventures de l’hiperactiu xiquet de sis anys i el seu company de jocs pelut, però, en cas contrari no podeu deixar de passar més temps sense conèixer a una de les millors tires còmiques de la història.

Calvin, hiperactiu i amb una imaginació desbordant, pot posar a la senyora Carcoma, la seua mestra, al punt del brot d’histèria, aconseguir que la seua companya Susie deixe d’esmorzar per un comentari poc edificant o pot fer plantejar-se a sa mare una visita al psicòleg després de veure les seues obres en neu. Però no vos deixeu enganyar, Calvin és molt més que tot això i darrere cada gamberrada, cada moment innocent o, fins i tot, cada atac de tigre, hi ha més realitat i pensament que darrere de molts articles molt pensats.

Així que Calvin, qui deu el seu nom a Calví, teòleg determinista, i Hobbes, homònim del filòsof anglés que tan poca fe tenia en la natura humana, fan hui anys i la millor manera de celebrar-lo és, como no, llegint les seues tires. Podeu triar entre la multitud que hi ha a internet, els diversos recopilatoris publicats (un dels quals podeu trobar a la biblioteca de Gandia) o en el diari, on encara podem trobar les seues tires diàries, tal i com es van començar a publicar un 18 de novembre de 1985.

Comments are closed.