Off

La mujer de verde

by ravalna on 24, gener, 2011

Vos recomanem La mujer de verde una novel·la policíaca de Arnaldur Indridason protagonitzada pel seu inspector Erlendur Sveinsson i publicada a 2009 per RBA.

Reikiavik s’està expandint, omplint d’urbanitzacions espais abans a penes habitats. En una d’aquestes noves urbanitzacions, amb algunes cases sense ocupar i altres a mig construir, apareixen unes restes humanes soterrades que semblen dur enterrades decennis. La policia encarrega a uns arqueòlegs l’excavació a fi de poder recuperar totes les possibles pistes, encara que això farà més lenta la investigació.

L’inspector Erlendur Sveinsson haurà d’endinsar-se en el passat per poder saber de qui són les restes i com arribaren allí. Però són poques les pistes amb les que compten a un país on les desaparicions són constants, i moltes atribuïdes al caràcter de la natura d’Islàndia, i en un territori que va ser ocupat per tropes aliades i habitat per gent vinguda del camp i de la que ningú no recorda res.

Mentre la investigació avança, Erlendur també haurà de fer front als seus problemes personals, novament centrats en la seua filla, novament les errades del passat recordant-li l’amarg del present.

Troba’l a la biblioteca.

Comments are closed.