Off

Novel·la 2.0

by ravalna on 25, gener, 2011

To be continued és una interessant proposta literària en forma de concurs amb l’objectiu d’aprofitar les noves tecnologies per escriure un llibre col·laboratiu. El funcionament és el següent un escriptor o escriptora és triat per a fer el primer capítol del llibre, quedant el següents per a les col·laboracions. Cada autor podrà enviar una proposta per capítol, sent triar un dels enviats que, després de una correcció per facilitar la coherència amb l’anterior, passa a ser part de llibre, iniciant el concurs per al següent capítol. També es poden enviar il·lustracions. El resultat final serà publicat per Roca i presentat a la Feria del Libro de Madrid.

To be continued empra ferramentes col·laboratives per a que els diferents autors parlen, han creat un canal de youtube per a poder veure les localitzacions del llibre i una llista de reproducció en Spotify per a cada capítol. El llibre eixirà en format paper, electrònic i en format enriquit, és a dir, recopilant els recursos multimèdia utilitzats.

El primer llibre ha estat començat per Santiago Roncagliolo,  guanyador del premi Alfaguara, amb el capítol Colifatto y el caos, en el que sembla l’inici d’una novel·la negra.

Darrere d’aquest projecte trobem a  Ediciona, Soopbook, Aloído, Dosdoce i el propi Instituto Cervantes.

Comments are closed.