Off

Presentació: De la misa al tajo

by ravalna on 5, abril, 2011

El dijous 7 d’abril a les 12.30 es presentarà el llibre De la misa al tajo. La experiencia de los curas obreros amb l’assistència del seu autor Xavier Corrales.

Serà al Saló de Graus de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria del Disseny, al Campus de Vera i, a més de l’autor, comptarà amb la presència d’Enrique Ballester, Director de la ETSID, Justo Nieto, ex-rector de la UPV, Ramiro Reig, jesuïta i d’Alberto Guerrero, jesuïta i “cura obrero”.

Aquest llibre girà entorn el testimoni de 16 cures i una religiosa que s’enfrontaren al dilema de que fer davant la situació social en que vivien i que varen, amb major o menor mesura, descobrir només formes de ser cristià i obrer.

Mentre arriba el dijous podeu anar fent boca amb aquesta ressenya de El Cultural o apropar-vos a la biblioteca i traure-lo en préstec.

Comments are closed.