Off

Preparats? Llestos? Vacances!

by miolpe on 18, juliol, 2011

L’estiu entre altres coses, és també  temps de lectura i d’entre les propostes que trobareu al bloc (i que segurament haureu seguit com a fidels lectors que sou), avui ens volem ocupar, tant com ens agrada enumerar les coses, de les deu novel·les més sol·licitades durant tot aquest curs. I és que com una cosa que es repeteix des del començamen,t i que tard o d’hora torna com la tradició que és, ja teniu ací el post que esperàveu. Agafeu-vos a la cadira, comencem!

© bowena

Després de dos anys situant-se en tercera posició, enguany, Un mundo sin fin de Ken Follet aconsegueix l’or.

Encara podeu trobar alguns exemplars disponibles en  castellà, en valencià o en anglés.

Stieg Larsson ocupa la segona, quarta i cinquena posició amb els diferents volums de la ben coneguda tril·logia Millenium,

La Reina en el palacio de las corrientes de aireLa chica que soñaba con una cerilla y un bidón de gasolina i Los hombres que no amaban a las mujeres (agafe aire) respectivament, s’inclouen en la nostra llista.

Podeu consultar la disponibilitat dels diferents exemplars, en valencià, castellà, anglés o francés ací.

Carlos Ruiz Zafón se sitúa en la tercera posició amb la seva darrera novel·la El juego del ángel, de la qual encara no hem parlat al bloc, t’animes?

Pots trobar-la ací.

Continuem amb Juego de tronos, primera novel·la publicada de la sèrie Canción de Hielo y Fuego de l’autor George R.R. Martin, Amb molta paciència, podeu trobar-la ací. Si no aguantes l’espera en pocs dies la tindràs també en anglés.

 

La setena posició la comparteixen dues novel·les totalment diferents, Los gritos del pasado, de Camilla Läckberg i el darrer volum de Harry Potter Las reliquias de la muerte. També en anglés per si vols aprofitar l’estiu.

I de nou amb una posició compartida trobem, d’una banda el pà de cada dia de Dan Brown, El código da Vinci (també en valencià, francés i anglés), i de l’altra la darrera novel·la dIldefonso Falcones, La mano de Fátima.

 

Acabem amb la coneguda novel·la de John Boyne, El niño con el pijama de rayas que també teniu en anglés i en versió original,  Der junge im gestreiften pyjama .

Des de Connecta’t a la Lectura vos recordem que podeu gaudir de qualsevol d’aquestes novel·les, sota la seva disponibilitat, és clar, fins setembre.

I si ja les teniu….Bones vacances!

Comments are closed.