Off

Revista cerca autor

by ravalna on 3, novembre, 2011

La Lluna en un Cove vol col·laboradors per a publicar els seus relats, així que aprofiteu!!!!

 

La Lluna en un Cove, Revista de Relats de Ficció. Una publicació mensual en paper de relats de ficció en català. Un magazín literari amb una miscel·lània d’històries sorprenents, originals, fresques, de temàtica i gèneres diversos: fantasia, ciència-ficció, misteri, aventures, viatges, humor… La millor selecció dins del panorama narratiu en la nostra llengua.

 BUSQUEM COL·LABORADORS

Busquem nous autors que tinguin una bona història per a explicar, que puguin contar un relat interessant, sorprenent, màgic… Busquem gent que, a través de les seves històries, dels seus relats, sigui capaç de transmetre la màgia de la literatura. Si voleu col·laborar enviant relats per a selecció, podeu informar-vos entrant a la nostra web:

http://relatslallunaenuncove.blogspot.com/p/enviar-relats-per-seleccio.html

 Tant si ja heu col·laborat alguna vegada amb “La Lluna en un Cove” com si no ho heu fet encara, ¡us hi esperem a tots! ¡Llunàmbules salutacions!

 La Lluna en un Cove
Revista de Relats en Català
http://relatslallunaenuncove.blogspot.com

Comments are closed.