Off

El Cresol: 30 anys de lletres a Patraix

by ravalna on 18, gener, 2012

Com esdevé a les biblioteques, moltes llibreries han deixat d’ésser només establiments on es venen llibres, per a convertir-se en estanys on cabussar-se en la cultura líquida en què vivim.

Per exemple, podeu visitar El Cresol, a Patraix, una acollidora llibreria especialitzada en literatura infantil i juvenil. A punt d’assolir els seus primers trenta anys, combina solera i coneixement amb joventut per a experimentar els nous canvis amb què s’enfronta el món del llibre.

El Cresol promou activitats per a xiquets com el Contacontes, clubs de lectura, presentacions de llibres i ademés, manté una divertida i eclèctica web on podem conèixer un grapat d’obres i les seues ressenyes, clasificades per perfils d‘usuari, així com comunicar-nos-hi a través del Facebook.

El comerç de barri fa el nostre entorn més humà i habitable. A Patraix, El Cresol hi contribueix en bona mesura. Com comenta algún veí sobre el llibreter: “Pídele un libro raro, que ya procurará conseguírtelo; o deja que te recomiende una lectura, que se asegurará de entender tus gustos y elegirte la mejor. El día que piense que sus clientes le necesitan con bigote, se lo dejará crecer, no lo dudo. Es por cosas así que El Cresol nos hace falta a muchos”.

 

Comments are closed.