Jo confesso

by acamposa on 5, març, 2012

Avui us recomanem Jo confesso de Jaume Cabré  publicada en 2001 2011 per Destino.

Feia molt temps que una lectura no m’enganxava tant. Jaume Cabré pretén portar al lector al llarg de vàries èpoques tenint com fil conductor un violí. Passes d’una a altra història i època quasi bé en la mateixa línia, i no és fins el final que no lligues tots els caps i veus les coses clares.

A més d’una història interessant sobre les mans que toquen i desitgen el  violí, el protagonista ens narra la seua vida com a professor a la Universitat de Barcelona, la seua relació amb el món dels llibres i la creació del seu propi univers. Amor, desamor, sentiment de culpa, tot acaba diluint-se amb la malaltia de l’Adrià.

Troba’l  a la Biblioteca

3 Responses to “Jo confesso”

 • Marta escrigué:

  Aquest llibre que comenteu tinc moltes ganes de llegir-lo ja que vaig llegir un llibre anterior de jaume Cabré, L’ombra de l’eunuc i ha estat sempre uns dels meus llibres preferits. Cabré té una manera de narrar, com molt bé es diu al comentari, passant del present al passat d’una manera que quasi ni te’n adones…fa servir unes paraules acurades i precises que fan de la narració una obra d’art.
  Per cert, Jo Confesso no és de l’any passat? del 2011??

 • ravalna escrigué:

  Tens raó Marta, el llibre és de 2011. Errada corregida, gràcies 🙂

 • Laura N escrigué:

  Té bona pinta…