Off

Sé lo que estás pensando

by ravalna on 12, març, 2012

Aquesta setmana vos recomanem Sé lo que estás pensando de l’escritor John Verdon editat per Roca al 2010. Es tracta del primer volum d’una trilogia protagonitzada per l’ex-policia David Gurney, a la que segueix No abras los ojos, que també podeu trobar en la biblioteca.

Malgrat ser una trilogia Sé lo que estás pensando és una historia tancada, centrada en la resolució d’uns assassinats amb un enigma central que obligua a Gurney a donar el millor del seu cervell. Després de més de 20 anys de servei Gurney s’ha retirat a viure al camp amb la seua dona Madelaine, però la tranquil·la vida en el camp no sembla ser del tot per a ell. Aquest cas suposarà tot un repte davant la seua decisió de retirar-se.

Amb una prosa ràpida i uns personatges aconseguits, encara que a voltes una mica estereotipats, és una novel·la entretinguda més propera pot ser al best seller que a la novel·la policíaca però suficientment ben construïda per a fer-nos passar una bona estona.

Troba’l a la biblioteca

Comments are closed.