Off

Juego de Tronos

by ravalna on 28, maig, 2012

Hui vos recomanem Juego de Tronos de George R.R. Martin editat per l’editorial Gigamesh a 1997.

Canción de hielo y fuego està sent un dels grans èxits editorials dels últims anys, sobre tot arran de la sèrie de televisió que, de la mà de l’HBO i amb la col·laboració del propi George R.R. Martin, està convertint la saga en tot un fenomen de masses. Juego de tronos és el primer volum de la saga i en ell es plantegen els diferents escenaris i la manera de narració que guiarà la resta de llibres: capítols curts centrats en un personatge mentre avança l’acció, cada volta més enrevessada i amb més escenaris.

Els personatges, tant els principals com els secundaris, són un dels principals puntals de la història de Martin i no pots evitar agafar-le estima a alguns (avise que és molt mala idea fer-ho) i odiar visceralment a altres. Hi ha personatges que s’equivoquen, superats per la situació, altres que es fan grans davant l’adversitat, i quin remei els queda, i girs sorprenents que et deixen amb ganes de passar ràpidament les fulles per a continuar amb la història d’eixe personatge concret; però no ho pots fer per que saps que et perdràs alguna cosa important. Queda clar que és un llibre dels que no pots deixar de llegir.

En Juego de tronos coneixem als principals actius del llibre, les famílies Stark, Baratheon, Lannister i Targaryen que s’enfrontaran per veure qui ocupa el Tro de ferro, mentre en el Nord les llegendes semblen prendre vida, un terror que pot deixar en res les pugnes pel poder.

I en el Sud… en el Sud hi ha dracs.

Troba’l a la biblioteca

Find it at the library

Comments are closed.