Préstec d’estiu

by miolpe on 18, juny, 2012

Un any més, a les acaballes de la primavera, la Biblioteca posa a la teva disposició el seu fons amb un préstec especial d’estiu, des de dilluns 18 de Juny, emporta’t-ho tot i no ho tornes fins el 18 de Setembre!

Llibres per estudiar, pel·licules que no has tingut temps a veure i / o novel·les la lectura de les quals has hagut d’ajornar per culpa d’examens o feina. Combina’ls com necessites fins un total de 20 exemplars

Des d’aquest blog, volem ajudar-te amb les teves lectures per a l’estiu, és per això que t’hem preparat aquest post amb les novel·les que més s’han prestat durant l’hivern. Ara és la teva!

I atenció, per primera vegada en la història dels nostres top ten Dan Brown no hi és a la llista!!!  George R.R. Martin, Suzanne Collins, Camilla Lackberg i molts autors més  ocupens les nostres particulars posicions.

Amb aquesta novel·la , Camilla Lackberg se sitúa en la primera posició de la nostra llista i és una història que encara no hem comentat al blog, participa amb nosaltres i envia’ns la teva resenya!

Continuem amb  George R.R. Martin qui  amb la primera novel·la de la seva saga “Canción de Hielo y Fuego” se sitúa en segon lloc, no us perdau la revisió d’aquesta novel·la al nostre blog !

Amb aquesta novel·la se situa en tercera posició Carlos Ruiz Zafón,  però tot i ser una lectura clàssica entre nosaltres, encara no disposa de la seva pròpia entrada, no obstant si voleu saber-ne més us recomanem  fer una ullada a la web de l’autor.

La  primera novel·la de Katherine Pancol aconsegueix una quarta posició. Malgrat només ser aquesta la que se sitúa entre les novel·les més prestades, podeu trobar també la resta d’obres d’aquesta autora a la Biblioteca.

Troba-la a la Biblioteca

I en cinquena posició un còmic. Paco Roca ha aconseguit amb aquesta història sobre l’Alzheimer un reconeixement més que merescut i això es demostra també en els préstecs.  Emporteu-vos-la. Gaudiu-la.

Passem l’equador de la nostra llista per donar pas a les següents posicions compartides, és a dir, novel·les que amb el mateix nombre de préstecs se situen en la mateixa posició.

Així  a la sisena posició observem títols tan diferents com “El tiempo entre costuras” de María Dueñas, “Dime quién soy” de Julia Navarro, “La obra” d’Émile Zola o “Los hombres que no amaban a las mujeres” de Stieg Larsson

La setena posició es caracteritza per formar part d’una saga literària, “Festín de cuervos“, és el quart volum de la ben coneguda “Canción de Hielo y Fuego” de George R.R. Martín, “La reina en el palacio de las corrientes de aire” és l’última de la saga Millenium de Stieg Larsson, i “Sinsajo” és el darrer volum de la trilogia “Los juegos del hambre” a cura de Suzanne Collins.

A la vuitena posició, a més del primer volum de la ja esmentada trilogía de Collins, trobem “Los gritos del pasado” de Camille Lackberg , “La biblioteca de los muertos” de Glenn Cooper y “La obra maestra desconocida” d’Honoré  de Balzac

A la penúltima posició dels llibres més prestats destaquem “El mundo amarillo“, d’Albert Espinosa i “Maldito karma” de  David Safier, els quals comparteixen lloc amb el segon volum de “Los juegos del hambre” i el tercer volum de “Canción de hielo y fuego”

I ja per acabar, respirem de tanta saga per destacar dues novel·les “El jardín olvidado” de Kate Morton i “Lugares que no quiero compartir con nadie “, d’Elvira Lindo.

Llegiu!

One Response to “Préstec d’estiu”

  • miolpe escrigué:

    Troba’ls al Polibuscador amb l’etiqueta “més prestats ’12”!