Off

Diástole

by ravalna on 3, setembre, 2012

Jérôme, un pintor toxicòman que malviu a una població dels Pirineus francesos, rep un encàrrec per a pintar un retrat, un encàrrec al que s’aferra com si fóra l’última de les seues oportunitats de tornar a ser un artista. És probable que per això, i per les drogues que intoxiquen el seu cos, no tinga cap problema en acceptar les curioses condicions de l’encàrrec: haurà d’acabar l’obra en 4 nits seguides, anant a la llòbrega mansió del retratat, Ivan, que viu retirat amb l’única companyia d’un criat romanès. I mentre pinta Ivan li contarà la seua història per a que puga dotar al quadre de la força necessària. Així la història anirà passant dels records d’Ivan, des del Leningrad soviètic a Txernòbil, als de Jérôme, mentre aquest intenta calmar el mono i sobreviure a la seua realitat.

Bueso aconsegueix una història àgil on el terror fantàstic i la realitat terrorífica es barregen per donar lloc a una de les novel·les més interessant del gènere fantàstic publicades a Espanya en els darrers anys. Una història més que recomanable a poc que vos agrade una mica d’emoció.

Troba’l a la biblioteca

Comments are closed.