Off

Les urpes del diable

by ravalna on 10, setembre, 2012

Les urpes del diable va ser publicada per l’editorial Marfil al 2003 i en ella l’escriptor Silvestre Vilaplana ens presenta una historia d’intrigues medievals amb l’Arnau Vilanova com a protagonista.

Si vos va agradar El nom de la rosa vos el recomane. A més per als que no són molt aficionats a la filosofia, la lectura és més l…leugera que en el cas de la novel•la d’Eco. El nom de la rosa està molt bé perquè a banda del misteri, retracta com dins de l’Església havia diferents corrents filosòfiques i lluites de poder en l’edat mitjana. Però en alguns moments pot ser un poc pesat/lent per a algunes persones, mentre que l’obra de Vilaplana és prou més entretinguda.

Recomanat per Àngels Belloch

Troba’l a la biblioteca

 

Comments are closed.