Off

Si no ho dic, rebente

by ravalna on 22, octubre, 2012

Aquesta setmana vos recomanem Si no ho dic, rebente del periodista valencià Xavier Aliaga

Alguns dels usuaris de la Biblioteca Central de la UPV coneixereu a Xavier Aliaga perquè va presentar la seua última novel·la Vides desafinades (Premi Joanot Martorell 2011) durant la celebració del darrer dia del llibre. La novel·la que vos recomanem en aquesta ocasió és la seua primera obra narrativa de ficció.

Aquesta obra primerenca, plena de la frescura dels primers treballs literaris és una novel·la molt divertida que ironitza sobre com pot arribar a ser la política municipal. Si s’animeu a llegir-la podreu valorar si la realitat supera a la ficció o no.

Recomanat per Àngels Belloch

Troba’l a la biblioteca

Altres obres de l’autor

Comments are closed.