Off

La berlina de Prim

by ravalna on 29, octubre, 2012

 

Título: La berlina de Prim.
Autor: Ian Gibson
Editorial: Barcelona : Planeta
Fecha: 2012

Un magnicidi sense resoldre després de més d’un segle: La berlina de Prim d’Ian Gibson

La berlina de Prim és la primera incursió en la novel·la de l’historiador i hispanista Ian Gibson que va ser guardonada amb el Premio Fernando Lara 2012. Aquesta novel·la històrica es basa en un fet real, l’assassinat del president de la Primera República, el general Joan Prim i Prats (Reus, 1814 – Madrid, 1870). El llibre ens conta la història d’un periodista anglés que investiga el crim. Entre els personatges de la novel·la podem conéixer els personatges reals i històrics que pogueren estar implicats en aquest crim d’estat. Una història entretinguda i apasionant que ens endinsa en un misteri sense resoldre, ja què després de més de cent anys no està clar qui va ser l’autor o autors intel·lectuals del magnicidi.

Recomanat per Àngels Belloch

Troba’l a la biblioteca

 

Comments are closed.