Off

Memòria d’uns ulls pintats

by ravalna on 14, gener, 2013

Memòria.inddL’editorial Empúries va publicar en 2012 la primera novel·la de Lluís Llach. El cantautor català ha tingut un bon inici en la seua trajectòria com a escriptor. Memòria d’uns ulls pintats és un llibre ple de sensibilitat però on no es fuig dels moments terribles i dolorosos.

La història és la vida de quatre xics de barri de Barcelona. Dos xics i dos xiques nascuts en 1920 que compartixen les vivències d’ infantesa i joventut. Els esdeveniments històrics (la Segona República, la Guerra Civil, la postguerra) aniran fent que la vida no siga allò que esperaven i que les les seues il·lusions es vegen truncades.

Podeu gaudir des de la página web de l’editorial del primer capítol de la novel·la.

Recomanat per Àngels Belloch

 

Troba’l a la biblioteca

 

Comments are closed.