Off

El valor de les coses senzilles, El solatge del temps de Tobies Grimaltos

by ravalna on 10, juny, 2013

El solatge del tempsMoltes vegades un llibre sense innovacions estilístiques i sense temàtiques especialment originals o sorprenents, pot ser un llibre ple de vida i veritat. És el valor de les xicotetes coses senzilles. Això passa amb aquest llibre. Tobies Grimaltos, professor titular de Filosofia en la Universitat de València, ens conta les seues vivències d’infantesa i joventut. Són les experiències d’un xiquet de poble que ens conta la suea vida des del seu naixement fins que patix la gran perdua que representa la mort del seu estimat pare. Un home que estava vinculada a la feina del camp.

Són les memòries d’uns altres temps i d’unes altres formes de viure. Molts lectors i lectores es poden sentir identificats perquè compartixen generació amb Grimaltos, o inclús altres, que tenen germans de la generació de l’escriptor. Per a lectors més joves, el llibre pot resultar interessant per a conéixer la infantesa i joventut de sons pares perquè ells també alguna vegada van ser joves.

Si vos abellix el llibre El solatge del temps de Tobies Grimaltos podeu trobar-lo a la col·lecció de les Biblioteques UPV.

Recomanat per Àngels Belloch

Comments are closed.