Off

Semana Negra de Gijón

by ravalna on 1, juliol, 2013

snLa Semana Negra de Gijón torna a dur-nos, com tots els juliols, el millor de la novel·la negrocriminal, reunint durant quasi dues setmanes la literatura amb tot tipus d’activitats, com ara concerts, en un ambient lúdic i festiu que és ja un dels segells identificatius del festival.
Com a convidats destaquen noms com Petros Markaris o Juan Madrid o Leonardo Padura.

Un dels punts forts del festival i que pot servir d’exemple de la seua importància, es la qualitat dels premis que atorga, de forma que el Hammett a novel·la negra és un dels més reconeguts del país. Podeu veure els finalistes dels diferents premis per anar fer una llista de lectures d’estiu.

A més de la novel·la negra, a Gijón sempre s’han apropat a altres gèneres com ara la novel·la històrica que comptarà, per exemple, amb la presència de Santiago Posteguillo, o a la ciència ficció, amb Joe Haldeman com a convidat d’excepció.

Són molts els autors convidats, les actuacions, les activitats, en una cita que és imprescindible per als aficionats al gènere, i que, aquells que no podem anar, podem seguir gràcies a les nostres lectures. Si podeu acudir, ja sabeu, la cita és del 5 al 14 de juliol.

Comments are closed.