Off

Viatges en temps de crisi (1): la ciutat de València

by ravalna on 16, juliol, 2013

guia valenciaAlguns poden pensar que parlar de viatges i de vacances, pot ser una frivolitat en els temps de crisi que corren.  Però és important recordar que es pot viatjar amb la imaginació. I també hem de recordar que en moltes ocasions per a desconnectar de la rutina, no sempre és necessari viatjar a destinacions exòtiques o llunyanes, que representen una despesa important per a la malmesa economia domèstica.

Pensant en tot això, vos anem a  recomanar materials que vos puguen ajudar a conéixer millor les ciutats i els pobles valencians; els paratges naturals més pròxims; viatges que poden resultar més econòmics en els temps que corren.

Hui, començarem coneixent millor i buscant aspectes desconeguts de la ciutat de València. 2013 és un bon any per a descubrir el cap i casal de la mà d’un pintor i d’un escriptor.

En el cas del pintor, estem parlant de Joaquín Sorolla Bastida que va nàixer a València fa 150 anys. Per a commemorar el naixement de Sorolla s’ha preparat la ruta Sorolla que recórre diferents punts d’interés per la ciutat de València. Si voleu fer boca podeu veure la notícia que va fer rtvv sobre aquest recorregut .

En 2013 també s’ha commemorat el 20 aniversari de la mort del poeta valencià Vicent Andrés Estellés i s’ha elaborat un recorregut per la ciutat de València seguint la seua vida i la seua obra.

Però si voleu fer un recorregut per la ciutat de València acompanyats amb xiquets vos recomanem el llibre Guía de Valencia i metrópoli para padres y niños.

I si no tens prou amb tot això, i vols conéixer València I els paratges naturals pròxims a peu o en bicicleta, teniu els dos llibres de Carlos Ferris Gil: Excursiones en familia 4: Paseos a pie y en bici por la ciudad y la huerta de Valencia i Excursiones en familia 5: paseos a pie y en bici por la Albufera y el litoral de Valencia.

Comments are closed.