Off

Viatges en temps de crisi (2): Conéixer les muntanyes valencianes

by ravalna on 25, juliol, 2013

cumbresEn aquesta ocasió, coneixerem les muntanyes més properes al nostre lloc de residència, de la mà d’un dels autors de referència dins de l’excursionisme i muntanyisme valencià, Rafael Cebrián Gimeno.

Un dels llibres més interessant és Por las cumbres de la Comunidad Valenciana, que destaca perquè en un xicotet llibre, qualsevol aficionat a l’excursionisme pot trobar informació sobre 50 muntanyes valencianes triades per l’autor.

En les Biblioteques UPV podeu trobar un mostra dels llibres d’aquest autor.

Molts d’aquests llibres estan editats pel Centre Excursionista de València que fan un gran treball en la difusió de l’esport a l’aire lliure i la conservació del medi ambient i del nostre patrimoni. Les seues publicacions i activitats són un referent imprescindible pels amants de la muntanya.

Comments are closed.