Off

L’àngel caigut

by ravalna on 2, setembre, 2013

angel caigutBoris Akunin és el pseudònim de Grigory Chkhartishvili, un dels autors més llegits a Rússia. Aquest escriptor nascut a la República de Geòrgia i que  viu a Moscou, a més de les seues novel·les es dedica a la filologia, la crítica, l’assaig i la traducció del japonés.
L’àngel caigut és la primera novel·la de la sèrie que dedica al personatge Erast Fandorin. En aquest llibre de presentació ens trobem a un jove policia que s’haurà d’enfrontar a una sèrie de morts misterioses (suïcidis inexplicables). Importants personatges de la societat russa i internacional estan implicats en una xarxa que lluita per a fer-se amb el poder mundial. Algunes de les novel·les d’Akunin d’aquesta sèrie han estat dutes al cinema, però, lamentablement, no es poden trobar al nostre mercat.
En les biblioteques de la UPV podeu gaudir d’algunes de les obres literàries de Boris Akunin.

Comments are closed.