Off

Jurassic Park

by miolpe on 7, octubre, 2013

animals-24755_640Descobrir que enguany s’han complit 20 anys de l’estrena de la pel·lícula Juràssic Park, és que el jo anomene “marededéujesús i com passa el temps”,  i és si la vas anar a veure en el seu moment, com jo, segurament també hauràs botat. 20 anys?? Ja??

Doncs sí, i per treure-li més suc -i diners- a una mítica i més que respectable pel·lícula, han aprofitat per reestrenar-la en format 3D. I atenció, perquè sembla que per fi han donat forma a la que serà la darrera pel·lícula de la saga. Jurassic World, té prevista la seva estrena l’estiu de 2015

Però si resulta que ets dels clàssics, no et perdes tot el que pots trobar a la Biblioteca

Jurassic Park

op01719

 

parque jurasico 1 (front)

parque jurasico 2 (front)Jurassic_Park_3-Caratula025192217814f

Comments are closed.