Off

La plaça del llibre

by miolpe on 13, novembre, 2013

cartell-placallibre_2013La literatura catalana està d’enhorabona amb aquesta iniciativa que es durà a terme gràcies a quatre grans entitats vinculades a la seva promoció i difusió: Acció Cultural del País Valencià (ACPV), l’Associació d’Editors del País Valencià, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i el Gremi de Llibrers de València aposten per una acció conjunta que en aquest temps de crisi canalitze el seu esforç particular a l’hora de mantenir i donar a conèixer la producció literària pròpia. És per això que en aquest sentit, i amb l’objectiu de fomentar la literatura en català i fer-la més visible, han preparat una sèrie d’actuacions amb dos importants eixos:

Escriptors a les llibreries i La Plaça del Llibre, on es podran trobar diferents propostes dins l’espai d’Octubre Centre de Cultura Contemporània. Com a nucli una gran llibreria on es potenciarà la producció editorial valenciana a través d’un tracte directe amb ella, presentació de novetats, interacció amb els autors, aproximació per als més menuts, gràcies a les activitats programades amb els centres escolars i a la presència  dels conta-contes Llorenç Giménez, Vicent Penya i Manel Alonso durant el cap de setmana.

Per acabar, com no podria ser d’altra forma, es veuran representats en l’any del seu centenari Vicent Andrés Estellés i Salvador Espriu.

En definitiva una proposta que no podeu passar per alt i que tindrà lloc des del 14  al 24 de novembre

Comments are closed.