Off

Cuentos eróticos de navidad

by miolpe on 23, desembre, 2013

Cuentos eroticos de NavidadSi hagueres  d’escriure una història eròtica, quin argument buscaries? Doncs després de llegir aquesta sel·lecció de contes que avui et proposem per endolcir el teu nadal, queda gairebé establert que hom sempre acudeix a les primeres experiències: adolescents -nois habitualment- que tenen la sort de trobar disponible i accessible la femme fatale particular que els ajude a introduir-se, mai millor dit, en el sexe.

Aquest és el tipus de recreació eròtica que més abunda en aquest llibre, però també altres primeres vegades, com les experiències homosexuals ja ben entrada l’edat adulta, així com altres històries amb el nadal com a nexe comú i que els seus autors han tenyit de dramatisme, vulgaritat, humor, fantasia… En definitiva, l’erotisme i la sexualitat presentat  des de punts de vista tant diferents com els diferents autors: Mercedes Abad, Javier Cercas, Eduardo Mendicutti o Ana María Moix […]

Potser estàs pensant que aquesta època no és el millor afrodisíac, més bé tot el contrari, música de l’infern als centres comercials, presses i més presses per aconseguir uns regals de compromís, visites obligades a familiars que no veus en gairebé tot l’any i un estat d’ànim que imposa  el bon humor, la comprensió i la predisposició. Però la lectura que s’extrau del global d’aquestes històries, per a mí, és que sempre és un bon moment per gaudir del sexe per molt que tracten d’inculcar-nos eixe sentiment catòlic de culpa  brutedat i que a més, està present en aquestes festes.

Ja ho saps, no tens excuses, fuig del convencionalisme nadalenc i gaudeix de les festes.

D’aquest llibre, jo especialment recomane El sabor, de Felipe Benítez Reyes, una revisió de la visita dels tres reis d’orient plena de perseverança i delicadesa.

Troba’l a la biblioteca

Comments are closed.