Off

Any nou, nova vida!

by miolpe on 30, desembre, 2013

El començament d’un nou any és, en moltes ocasions, sinònim de bons propòsits, aprofitar allò que comença per començar també nosaltres nous hàbits. De propostes, doncs com els gustos i colors, cadascú té les seves pròpies. El ventall és ampli, esports, idiomes, dietes, deixar de fumar….[inserteu ací la vostra]

El que et proposem avui, és una ruta per la Biblioteca per a què et resulte més senzill aconseguir els teus objectius per aquest any que ja gairebé comença. Pren bona nota!

Esports o exercici físic, vigilar la salut del nostre cos, variants per a cada necessitat, vols introduir-te en la pràctica d’un esport? O simplement mantenir-te en forma? Si el teu objectiu no és la competició pots fer una ullada a la nostra selecció:

La teràpia del Yoga

Yoga para problemas de espalda

Estiramientos terapéuticos

Estiramientos

Natación
terapéutica

Triatlón

Correr

 

 

 

 

 

 

Potser el teu propòsit té a veure amb els idiomes, doncs no estàs sol, si necessites reforçar el teu aprenentatge pots fer-ne ús dels mètodes disponibles a la Biblioteca, gramàtiques, exercicis, llibres de lectura, audiollibres. Ara bé, l’esforç ja és cosa teva.

Anglés

Francés

Alemà

Italià

 

 

 

 

 

Potser has decidit que d’enguany no passa que millores la teva dieta, doncs aquestes sugerècies poden ajudar-te a fer-ho més fàcil i recorda que també tens disponible el nostre lot itinerant de Cuina i vins. Busca’l!

Cocina al vapor

Cocina mediterránea

Dinars de tàper

Recetas vegetarianas
del mundo

Per acabar ja amb la aquesta particular selecció de bons propòsits, arriba deixar de fumar! Com per a tot, sempre està bé l’orientació professional, però si vols fer-ne alguna lectura prèvia i posar a prova la teva força de voluntat – ara que s’estan posant de moda les cigarretes electròniques potser és la teva- tens a la teva disposició aquestes propostes

Es fácil
dejar de fumar
si sabes como

Tratamiento
del hábito
defumar

Dejar de fumar
tú puedes
conseguirlo

Tabaquismo
Una guía para
el autotratamiento

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I si el teu bon propòsit és aprendre alguna cosa exòtica de la que amb prou feines has sentit parlar, sempre pots probar amb aquesta sèrie

Feliç any!

Comments are closed.