Les vostres recomanacions

by miolpe on 3, març, 2014

Cada any, la Biblioteca veu aproximar-se amb il·lusió la celebració del Dia del Llibre i les Biblioteques, 23 d’Abril, Diada de Sant Jordi, data assenyalada per al món de la cultura on tothom tracta de sumar, d’afegir, de contribuir a la seva difusió. L’any passat, des de la Biblioteca de l’ETSINF vos vam demanar la vostra participació: I a tú, quin llibre t’agrada més? El resultat va ser un cristall farcit de propostes que volem compartir amb vosaltres

SONY DSC

Alguns dels llibres recomanats ja els hem tractat ací en algun moment:

Altres, aprofitarem l’avinentesa per a compartir-los amb vosaltres, no obstant serà només un tast d’allò que ens vau recomanar fa un any, una menuda sel·lecció que ens anirà acompanyant cada setmana fins que arribe de nou la celebrada cita i donem pas a unes altres lectures.

Benvinguts a les vostres propostes,esperem fer-les a l’alçada de les vostres expectatives! Començarem celebrant el Dia de la Dona!…pròximament

SONY DSC

Comments are closed.