Off

Biblioteca Solidària

by ravalna on 4, abril, 2014

Saps eixe llibre del que mai no has passat del segon capítol? aquell que fa tant de temps que no obres? o eixe altre que t’has llegit tantes voltes que ja et saps troços de memòria i t’agradaria compartir? Per no parlar del manual d’estructures que el duies pegat durant tot el primer any i que ara només fa que ocupar espai.

Tots aquests llibres són candidats perfectes per a formar part de la Biblioteca Solidària, un dels actes central del Dia del Llibre 2014 i la principal raó per la qual enguany parlem de Lectura i Solidaritat.

Durant dilluns i dimarts de la setmana vinent podreu aportar els vostres llibres (odiats, infrautilitzats, preferits) a aquest projecte. Els llibres tindran tres possibles destinacions: formar part de la Biblioteca Solidària, anar als Centres Ocupacionals de València, que designe el Vicerectorat de Responsabilitat Social i Cooperació, o formar part del llançament de bookcrossing o passallibres que començarà la biblioteca el dia 11.

L’arreplegada es podrà fer dilluns 7 i dimarts 8 al vestíbul de la planta baixa lateral de Rectorat de 9 a 14.30 h i al taulell de la Biblioteca Central de 9 a 21 h.

La Biblioteca Solidària es presentarà en societat el dia 11 al vestíbul de la Biblioteca Central.

Una oportunitat per donar als llibres una segona vida en trobar nous lectors.

 

 

Comments are closed.